Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-05@06:01:27 GMT

مرور کارتون‌های فوتبالی مشهور + تصاویر

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۰۴۶۶۴

مرور کارتون‌های فوتبالی مشهور + تصاویر

ساختارهای فوتبال‌محور همیشه جذاب و هیجان‌انگیز بوده و مخاطبان بیشمار خود را هم داشته است. غیرقابل پیش‌بینی بودن نتیجه مسابقات تا دقیقه ۹۰، نمایش تکنیک‌های فردی و گروهی در چمن سبز ورزشگاه، تعصبات ملی و تیمی و مسائلی از این دست در ذات فوتبال، همواره مخاطبان زیادی را جذب این ورزش و مسابقات فوتبالی کرده است و به تبع همین جذابیت، ساختارهای فوتبال محوری مانند انیمیشن‌ها هم از بیننده بالایی برخوردار هستند و تاثیرگذاری بالایی خصوصا در بین جوان‌ها و نوجوانان دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتربخوانید

با کودک وابسته به انیمیشن چطور رفتار کنیم؟

فاصله چندماهه‌ی باقی‌مانده تا جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، بهانه‌ای است تا در گزارشی به مرور انیمیشن‌های فوتبالی بپردازیم که در شبکه‌های تلویزیونی ایران و جهان تولید و پخش شده‌اند. و البته پیش از همه باید یادآور شد که به‌رغم استقبال بینندگان از کارتون‌های فوتبالی از جمله «فوتبالیست‌ها» در سال‌های گذشته، تلویزیون کشورمان هنوز ضرورت تولید و پخش کارتونی به‌روز و تاثیرگذار با موضوع قهرمانان ملی فوتبال کشورمان را حس نکرده است و کارهایی چون انیمیشن «پاطلایی» به‌کارگردانی نوروز عباسی و مجموعه «فوتبال مدرن» به کارگردانی رضا علی‌اکبریان که پیشتر تولید شده اند هم تا کیفیت مطلوب فاصله زیادی دارند.

این در حالی است که بسیاری از کشورها با گذشت از این مرزها و پرداختن به ستاره های ملی شان در کارهای رئال و انیمیشن، حالا سراغ ساخت کارتون هایی با موضوع تیم‌های باشگاهی رفته‌اند و نمونه ای از این کارها ساخت سریال انیمیشن «آکادمی آبی آسمان» با موضوع تیم فوتبال منچسترسیتی است که به فارسی هم دوبله شد.

این گزارش بر آن است تا ضمن مرور آثار پویانمایی دهه های اخیر، بر این نکته تاکید و طرح مساله کند که حالا که چند ماه تا آغاز جام جهانی باقی است و حتی تا مدت ها بعد از آن که همچنان تب و تاب فوتبال بالاست، آیا می توان با تولید یک اثر در خور و شایسته تیم ملی کشورمان، پاسخگوی نیاز کودکان و نوجوانان علاقمند به فوتبال بود؟

در ادامه این گزارش با برخی انیمیشن‌های فوتبالی جهان و ایران آشنا می شوید:
 انیمیشن فوتبال دستی:

«فوتبال دستی»، فیلمی انیمیشن، ماجراجویی، خانوادگی و ورزشی است. این انیمیشن به کارگردانی خوان خوزه کامپانلا، محصول سال ۲۰۱۳ است. «فوتبال دستی» درباره پسر جوانی به نام آماندئو است که از کودکی به فوتبال‌دستی علاقه دارد. در یکی از روزها او پسری که شرور محل است را در فوتبال دستی شکست می‌دهد. پسر کینه آماندئو را به دل می‌گیرد و سال‌ها بعد در حالی که فوتبالیست معروفی شده‌ است به روستا برمی‌گردد.

انیمیشن فوتبال رباتی:

«فوتبال رباتی»، یک انیمیشن چینی درباره‌ی فوتبال و فناوری‌های آینده است که در سال ۲۰۱۰ توسط گوردون چین کارگردانی شد. با ورود به قرن بیست و یکم، رابطه بین ورزش و فناوری نزدیک‌تر و نزدیک‌تر می‌شود. محصولات ورزشی با پیشرفت‌های فناوری بهبود می‌یابند. برای تولید محصولاتی که به ما امکان می‌دهد تا به پتانسیل کامل و فراتر از آن برسیم، طرح‌های فوتبال و کفش‌های فوتبالی نیاز به اطلاعات دقیق و تست‌های رایانه‌ای دارد. اگر ما فقط به آزمایش انسان متکی بودیم، قطعاً استانداردها بسیار متغیر بود. بنابراین پروفسور جی جی او به عنوان مشاور در تحقیقات معرفی شد و در نتیجه فوتبالیست‌های روباتیک جی جی او ایجاد شد.

انیمیشن تیم فوتبال آذرخش:

سریال «تیم فوتبال آذرخش» سریالی انیمیشن، انیمه و ورزشی، محصول سال ۲۰۰۸ کشور ژاپن است.
داستان درباره یک دروازه‌بان جوان و بااستعداد به نام اندو مامورو است که تلاش می‌کند اعضای تیم فوتبال مدرسه خود را دور هم جمع کند و یک تیم منسجم و قدرتمند را تشکیل دهد. او در مسیر تحقق این هدف با موانع متعددی مواجه می‌شود.


انیمیشن سوپرفوتبالیست‌ها:

«سوپر فوتبالیست‌ها»، مجموعه انیمیشنی خانوادگی و ورزشی، محصول کشورهای آفریقای جنوبی و مالزی است که پخش آن از سال ۲۰۰۸ آغاز شده است. این سریال بر اساس کتاب‌های مصور سوپر فوتبالیست‌ها ساخته شده‌است که درباره تلاش اعضای بزرگ‌ترین تیم فوتبال جهان موسوم به «سوپرفوتبالیست‌ها» برای کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر است.


انیمیشن فوتبال کهکشانی:

«فوتبال کهکشانی»، به کارگردانی کالکتیف اوتورز در سال ۲۰۰۶ ساخته شده است. این انیمیشن محصول کشور فرانسه و در ژانر ماجراجویی است.
در کهکشان، ورزشی به نام فوتبال کهکشانی وجود دارد که بسیار شبیه به فوتبال است با این تفاوت که در آن ۷ دروازه وجود دارد و بازیکنان آن دارای ویژگی‌های فوق العاده ای مانند سرعت، قدرت و چابکی خاصی هستند و می‌توانند در یک لحظه از مکانی به مکان دیگر نفل مکان کنند. داستان این انیمیشن از جایی شروع می‌شود که مسابقه‌ای بین تیم‌هایی از سیاره اکیلیان و سایه انجام می‌شود و در لحظه ضربه کاشته صدای انفجاری به گوش می رسد و با رسیدن موج انفجار عصر یخبندان همه جا را فرا می گیرد.

انیمیشن فوتبالیست‌ها:

انیمیشن «فوتبالیست‌ها» به کارگردانی تاکاهاشی در سال ۱۹۸۳ ساخته شده است و محصول کشور ژاپن است. این کارتون یکی از محبوب‌ترین انیمیشن‌های دهه ۷۰ تلویزیون کشورمان بود که توجه عده زیادی را به خود جلب کرد. به نحوی که بارها از تلویزیون کشورمان پخش شد. 
این انیمیشن حول محور شخصیتی به نام سوباسا می‌چرخد. او به همراه مادرش به شهر تازه‌ای نقل مکان کرده و تلاش می‌کند تا دوستان جدیدی پیدا کند. از آن جایی که او عاشق فوتبال است، با دوستان خود تیم فوتبال تشکیل می‌دهد.

تاکاهاشی درباره‌ی ایده ساخت این انیمیشن گفته بود: ژاپن کشوری بود که فوتبال در آن محبوبیتی نداشت و بیس بال به مراتب بیشتر در بین مردم مورد توجه قرار می‌گرفت. در جام جهانی ۱۹۷۸ که ایران به عنوان تنها نماینده آسیا در رقابت ها حاضر شده بود و شور و هیجان خاصی به مردم کشورش اعطا کرده بود تا با لذت خاصی این رقابت ها را تماشا کنند، ایده ساخت کارتون فوتبالیست‌ها را در ذهن من زنده کرد و من برای ساخت این اثر جاودانه و تبدیل فوتبال به عنوان رشته ورزشی عامه پسند در شرق آسیا و همچنین ژاپن تلاش کردم.

انیمیشن کاپیتان سوباسا: مسیری به جام جهانی ۲۰۰۲

این انیمیشن به کارگردانی ایسامو ایماکاکه و گیسابورو سوگی ای و یوشیکاتا نیتا در سال ۲۰۰۲ ساخته شده است و محصول کشور ژاپن است. این سری از مجموعه فوتبالیست ها (کاپیتان سوباسا) ابتدا بچگی و پیشرفت سوباسا و دوستانش را نشان می دهد و بعد از آن به ماجراهای جدیدی که بعد از تشکیل تیم ملی نوجوانان ژاپن رخ می دهد، می پردازد.

 

انیمیشن «فوتبالیست‌ها» (سری جدید):

انیمیشن «فوتبالیست‌ها» به کارگردانی توشییوکی کیتو در سال ۲۰۱۸ ساخته شده و محصول کشور ژاپن است.
سری جدید این انیمیشن درباره‌ی پسر ۱۱ ساله‌ای است که عاشق فوتبال است و آرزویش تبدیل شدن به یک فوتبالیست بزرگ است. او به همراه مادرش به شهر نانکاتسو می‌رود؛ جایی که رقابت بین فوتبالیست‌ها جذاب‌تر و جدی‌تر است و او باید استعداد خودش را محک بزند.

از انیمیشن‌های خارجی که عبور کنیم، بد نیست نگاهی هم داشته باشیم به کارتون‌هایی که با موضوع فوتبال در تلویزیون خودمان تولید و پخش شده‌اند:

انیمیشن فوتبال مدرن:
 
مجموعه «فوتبال مدرن»، به کارگردانی رضا علی‌اکبریان وله‌های کوتاهی هستند که به صورت گگ‌های خنده‌دار در یک بازی فوتبال، بیننده را سرگرم می‌کنند.
این مجموعه که با صدای محمدرضا صولتی گزارش می‌شود، در هر قسمت چهار اپیزود ۱۵ ثانیه‌ای دارد که همگی از یک موضوع خاص تبعیت می‌کنند. مجموعۀ «فوتبال مدرن» در مرکز پویانمایی صبا به مناسبت جام جهانی ۲۰۱۴ تولید شد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انیمیشن ایرانی فوتبالیست ها انیمیشن فوتبال ساخته شده کشور ژاپن فوتبالیست ها فوتبال مدرن فوتبال دستی تیم فوتبال محصول کشور انیمیشن ها جام جهانی ی فوتبال درباره ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۴۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهره‌هایی که نمی‌دانستید صداپیشگی هم کرده اند

آفتاب‌‌نیوز :

سلبریتی‌های هالیوودی گرچه با هنرنمایی هایشان در برابر دوربین یا روی صحنه شناخته می‌شوند، اما بسیاری از آن‌ها تجربه‌ی صداپیشگی هم داشته اند. در حقیقت، برخی از شخصیت‌های انیمیشنی مشهور و محبوب صدای خود را از این ستارگان وام گرفته اند.

ویل اسمیت

ویل اسمیت صداپیشه‌ی شخصیت اسکار در انیمیشن «داستان کوسه» (Shark Tale) بود.

میلا کونیس

میلا کونیس از فصل دوم سریال انیمیشنی «فمیلی گای» (Family Guy) صداپیشگی شخصیت مگ گریفین را برعهده گرفت. پیش از او لیسی شابرت صداپیشه‌ی این شخصیت بود.

جاستین تیمبرلیک

جاستین تیمبرلیک در انیمیشن «شرک ۳» (Shrek the Third) صداپیشه‌ی شخصیت آرتی بود. او همچنین در انیمیشن‌های «ترول ها» (Trolls) و «تور جهانی ترول ها» (Trolls World Tour) صداپیشگی شخصیت برنچ را برعهده داشت. او در انیمیشن «یوگی خرسه» (Yogi Bear) هم صداپیشه‌ی شخصیت بوبو بود.

مریل استریپ

مریل استریپ بی شک یکی از بزرگ‌ترین بازیگران زن صنعت خود است. او همه کاری انجام داده است، از جمله صداپیشگی شخصیت خانم فاکس در انیمیشن «آقای فاکس شگفت انگیز» (The Fantastic Mr. Fox)، شخصیت کویین در انیمیشن «مورچه کش» (The Ant Bully)، شصیت بلو مکا در فیلم «هوش مصنوعی» (A.I. Artificial Intelligence) و شخصیت جسیکا لاوجوی در سریال انیمیشنی «سیمپسون ها» (The Simpsons).

جورج کلونی

جورج کلونی در انیمیشن «آقای فاکس شگفت انگیز» صداپیشگی شخصیت اصلی یعنی آقای فاکس را برعهده داشت.

ایوان مک گرگور

ایوان مک گرگور چند تجربه‌ی صداپیشگی دارد، از جمله شخصیت رودنی کاپرباتم در انیمیشن «ربات ها» (Robots)، شخصیت ولینت در انیمیشن «کبوتر بی باک»، شخصیت کریس در انیمیشن «کارگران چکمه پوش» (Jackboots on Whitehall) و شخصیت لومیر در لایو اکشن «دیو و دلبر» (Beauty and the Beast).

مل گیبسون

مل گیبسون در انیمیشن «پوکاهانتس» (Pocahontas) صداپیشه‌ی شخصیت جان اسمیت بود.

آنجلینا جولی

آنجلینا جولی صداپیشه‌ی شخصیت استاد ببری در انیمیشن «پاندای کونگ فوکار» (Kung Fu Panda) و شخصیت لولا در انیمیشن «داستان کوسه» بود.

الک بالدوین

الک بالدوین در انیمیشن «بچه رئیس» (The Boss Baby) صداپیشگی شخصیت اصلی یعنی همان بچه رئیس (تد) را برعهده داشت. او همچنین در انیمیشن‌های «ظهور نگهبانان» (Rise of the Guardians) و «باب اسفنجی شلوار مکعبی» (The Spongebob Squarepants Movie) شخصیت‌هایی را صداپیشگی کرده است.

متیو برودریک

متیو برودریک صداپیشه‌ی شخصیت سیمبا در انیمیشن «شیر شاه» (The Lion King) بود.

کلویی گریس مورتز

کلویی گریس مورتز در انیمیشن «خانواده آدامز» (The Addams Family) صداپیشه‌ی شخصیت ونزدی آدامز بود. او همچنین در انیمیشن «افسانه شاهدخت کاگویا» (The Tale of Princess Kaguya) صداپیشگی شخصیت شاهدخت کاگویا را برعهده داشت. او چند تجربه‌ی دیگر نیز در زمینه‌ی صداپیشگی دارد.

نیکلاس کیج

نیکلاس کیج صداپیشه‌ی شخصیت مرد عنکبوتی نوآر در انیمیشن «مرد عنکبوتی: به درون دنیای عنکبوتی» (Spider-Man: Into the Spiderverse)، شخصیت زاک در انیمیشن «مورچه کش»، شخصیت گراگ در انیمیشن «غارنشینان» (The Croods) و ... بود.

اپرا وینفری

اپرا وینفری در انیمیشن «شاهدخت و قورباغه» (The Princess and the Frog) صداپیشه‌ی شخصیت یودورا، مادر تیانا بود.

اسکارلت جوهانسون

اسکارلت جوهانسون در انیمیشن «باب اسفنجی شلوار مکعبی» صداپیشه‌ی شخصیت پرنسس میندی بود.

هیو جکمن

هیو جکمن در بازی «مردان ایکس: بازی رسمی» (X-Men: The Official Game) صداپیشه‌ی شخصیت ولورین و در انیمیشن «خوش قدم» (Happy Feet) صداپیشه‌ی شخصیت ممفیس بود.

ساموئل ال. جکسون

ساموئل جکسون در انیمیشن «شگفت انگیزها» (The Incredibles) صداپیشگی شخصیت فروزن را برعهده داشت.

داکوتا فانینگ

داکوتا فانینگ در انیمیشن «کورالاین» (Coraline) صداپیشه شخصیت اصلی همان همان کورالاین بود.

جان تراولتا

جان تراولتا در انیمیشن «تیزپا» (Bolt) صداپیشگی شخصیت اصلی یعنی همان تیزپا را برعهده داشت.

زندایا

زندایا در انیمیشن «پا کوچولو» (Smallfoot) صداپیشه‌ی شخصیت میچی بود. او در انیمیشن «اردک اردک غاز» (Duck Duck Goose) هم صداپیشگی شخصیت چی را برعهده داشت. زندایا چند تجربه‌ی دیگر هم در صداپیشگی دارد.

جیم کری

جیم کری در انیمیشن «هورتون صدایی می‌شنود» (Horton Hears a Who) صداپیشگی شخصیت هورتون را برعهده داشت. او همچنین در انیمیشن «سرود کریسمس» (The Christmas Carol) شخصیت‌های متعددی را صداپیشگی کرد، از جمله شخصیت اسکروچ در سنین مختلف، روح هدیه‌ی کریسمس و روح کریسمس.

سلنا گومز

سلنا گومز تجربه‌های متعددی در زمینه‌ی صداپیشگی داشته است، از جمله شخصیت ماویس در انیمیشن «هتل ترانیلوانیا ۳: تعطیلات تابستانی» (Hotel Transylvania ۳: Summer Vacation).

ووپی گلدبرگ

ووپی گلدبرگ در انیمیشن «شیر شاه» صداپیشگی شخصیت شنزی را برعهده داشت. او کار‌های متعدد دیگری نیز در زمینه‌ی صداپیشگی انجام داده است.

وین دیزل

وین دیزل در انیمیشن «غول آهنی» (The Iron Giant) صداپیشگی شخصیت اصلی یعنی همان غول آهنی را برعهده داشت.

رنی زلوگر

رنی زلوگر در انیمیشن «داستان کوسه» صداپیشه‌ی شخصیت انجی و در انیمیشن «بری زنبوری» (Bee Movie) صداپیشه‌ی شخصیت ونسا بلوم بود.

لوسی لیو

لوسی لیو صداپیشه ی شخصیت استاد افعی در انیمیشن «پاندای کونگ فوکار» و صداپیشه ی شخصیت می در انیمیشن «مولان ۲» (Mulan II) بود.

منبع: سایت برترینها

دیگر خبرها

  • چهره‌هایی که نمی‌دانستید صداپیشگی هم کرده اند
  • خداحافظی بهترین فوتبالیست ۲۰ سال گذشته امارات
  • دعوت بانوی فوتبالیست خوزستان به اردوی تیم ملی
  • ببینید | مرور اخبار ناگوار با سلامت روان ما چه می‌کند؟
  • ایران خودرو دوباره فوتبالی شد
  • برتری 1-0 دورتموند مقابل پاری سن ژرمن به روایت کارتون / فیلم
  • عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!
  • تونی کروس تحت هر شرایطی، پاس خود را به مقصد می رساند! / انیمیشن عمر مومنی
  • یادداشت: پیغامی برای هاشم بیگ‌زاده!
  • بازی بایرن مونیخ 2-2 رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا 2023/24 به روایت کارتون / فیلم